• Len mielony, 400 g, Zielnik Apteczny

11.18
op Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 14.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 24h/7 14.99
Kurier Inpost 14.99
Kurier (Pobranie) 19.99
Paczkomaty Inpost 24h/7 (Pobranie) 19.99
Dostępność Mało

Składniki

Linseed

Opis produktu

 

Postać: proszek
Opis produktu / przeznaczenie: Wpływa korzystnie na pracę żołądka i regularną pracę jelit.
Ułatwia trawienie.
Powoduje uczucie sytości i zmniejsza apetyt, co pomaga w utrzymaniu prawidłowej masy ciała.



Len mielony produkowany jest ze starannie wyselekcjonowanej odmiany lnu złocistego, bogatego w błonnik oraz substancje śluzowe, które powlekają przewód pokarmowy.



Wysoka zawartość błonnika.
Poddany procesowi odolejania*.
Łatwo przyswajalny, do natychmiastowego spożycia.



Korzystny efekt wynikający z deklarowanego działania występuje w przypadku spożycia 15 g lnu dziennie (3 czubate łyżeczki).

* min. 50% mniej tłuszczu niż w innych lnach mielonych nieodolejonych obecnych na rynku

15 g lnu mielonego zawiera4 g błonnika.

Składniki: Nasiona lnu mielone

Sposób przygotowania: SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB:



DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA NA CIEPŁO: 1 łyżeczkę lnu zalać ¾ szklanki ciepłej wody lub mleka; mieszać energicznie ok. 1 minuty do uzyskania lekko zagęszczonej konsystencji, spożywać od razu po przestudzeniu.

DO PRZYRZĄDZANIA ZUP I SOSÓW ZAMIAST MĄKI: len rozrobić z niewielką ilością wody, sosu lub zupy; dodać do potrawy, zagotować.

Dodatkowe informacje: Zrównoważona i zróżnicowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci.
Dostępne wielkości opakowań: 200 g
Duo Pack 200 g + 200 g

Przygotowanie i stosowanie

Szczegółowy sposób użycia znajduje się w ulotce dołączonej do opakowania.

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze poniżej 25°C.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Inni Klienci kupili również
  • Producenci